Jäsensauna
images/spinners/IMG_0257.JPG

Melontakeskuksessa sijaitseva jäsensauna lämpiää melontakaudella 1.5. - 15.10. kaikkina päivinä klo 16.00 - 22.45.

Sauna on ns. uimapukusauna, missä miehet ja naiset saunovat samanaikaisesti pukeutuneina uima-asuihinsa. Molempia sukupuolia varten on erilliset tilavat suihkuhuoneet ja pukuhuoneet.  Saunasta on mahdollisuus meriuintiin.

Sekä miesten että naisten suihkutilojen yhteydessä on wc:t. Melojat kulkevat alakerran pukuhuoneisiin melontakeskuksen eteläsivun ovien kautta suihkuhuoneiden läpi. Alakerran saunojien tulee seurata pihalle mahdollisesti asetettuja opasteita. Opasteissa kerrotaan mahdollisista saunojen ja pukuhuoneiden käyttöä koskevista muutoksista ja rajoituksista. Alakerroksen pukuhuoneiden ja juhlatilojen välistä ovea ei saa avata eikä juhlatilojen wc-tiloja käyttää.

Melontakeskuksessa Pohjoisen Humalluodon eteläkärjessä sijaitsee uimalaituri, josta käsin saunojat käyvät uimassa. Uimareita muistutetaan siitä, että kesällä veneväylien tuntumaan uiminen on vaarallista, ja siksi uimareiden tulee pysyä Melontakeskuksen uimalaiturin, Rajasaaren eteläkärjen sekä sen sillan rajoittamalla alueella ja varoa em. alueella kulkevia kajakkeja ja soutuveneitä.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.