Jäsenyys
images/spinners/IMG_0257.JPG

Helsingin Kanoottiklubissa jäsenyyteen suhtaudutaan perinteisen liikunta- ja urheiluseuratoiminnan tapaan. Koska HKK on aatteellinen yhdistys niin myös seuramme melojat ovat yhdistykseemme nähden jäseniä eivätkä asiakkaita.

Jäsenmaksua vastaan saavutat seuran sääntömääräiset oikeudet ja voit osallistua seuran yleiseen toimintaan, mutta vesille pääsemiseksi tarvitset joko seuran kajakin tai oman kanootin ja sille säilytyspaikan. Seuran kajakilla melominen edellyttää käyttömaksun suorittamista, joka on käyttökorvaus mahdollisuudesta meloa seuran retkikajakeilla. Käyttömaksun määrä vahvistetaan vuosittain seuran syyskokouksessa. Kanoottipaikoista perittävät maksut päättää Helsingin Melontakeskus Oy:n hallitus. Jäsensaunan ja suihkutilojen käyttäminen on sidottu kiinteistömaksun suorittamiseen, kanoottivajan puolella olevat puku- ja WC-tilat ovat kaikkien Melontakeskuksen käyttäjien tukena.

HKK:n tukikohdan - Melontakeskuksen - alakerrassa olevat neljä Rajasaaren puoleista nosto-ovea kätkevät taakseen käyttömaksukaluston eli jäsenten käyttöön tarkoitetut kajakit. Nämä kajakit ovat käytettävissä ottojärjestyksessä eli niitä ei voi (pääsääntöisesti) varata vaan hyllyssä olevat kajakit ovat vapaasti käyttöön otettavissa. HKK:lla on muutama kajakki, jotka voi varata pidempiin tai Melontakeskuksen ulkopuolella tapahtuviin melontoihin. Varaukset tehdään Vajakirjan kautta.

Toivomme jäsentemme osallistuvan aktiivisesti omalla työpanoksellaan toimintaamme tukevaan talkootyöhön.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.