Aikuisten kurssit
images/spinners/IMG_0257.JPG

Helsingin Kanoottiklubi (HKK) järjestää Helsingin Melontakeskuksessa aikuisten kajakkimelonnan alkeiskursseja, joilla opitaan melonnan perusteet.

Aikuisten kurssit kestävät yhteensä 10 tuntia + ennakkotehtävät. Maanantaisin alkavat kurssit käynnistyvät ilmoittautumisella klo 17:30, näiden kurssien kurssipäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko; opetus alkaa kaikkina päivinä klo 18:00. Lauantaisin alkavat kurssit alkavat ilmoittautumisella klo 9:30 ja jatkuvat sunnuntaina klo 10:00 alkaen. Kurssipäivien kesto on arkipäivisin noin 3 tuntia kahtena ensimmäisenä päivänä ja nelisen tuntia viimeisenä. Viikonloppukurssi kestää molempina päivinä viitisen tuntia.

HKK:n alkeiskurssin oppisisältö on lajitaitopainotteinen ja se ylittää Suomen melonta- ja soutuliiton vahvistaman Meloja 1 -peruskurssin sisältövaatimuksen ja keskittyy selvästi enemmän melojan teknisten osaamisalueiden kehittämiseen. Kurseillamme sivutaan monissa kohdin SMSL:n Meloja 2 -koulutuksen rajapintoja.  HKK:n kursseihin kuluu lajaa verkkovalmennus laadukkaine video-ohjeineen, kursseilla seuraa mukana turvavene ja kurssilaisemme pääsevät pelastautumisharjoituksen jälkeen saunomaan, meriuimaan ja peseytymään.  Hyvästä kannattaa maksaa hieman enemmän.

Kurssit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.
Kurssipaikkana on Helsingin Melontakeskus, Rajasaarenpenger 8, 00250 Helsinki.

Kurssin käyneillä on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi ja liittymisetuna heille tarjotaan liittymisvuonna kurssilaisen voucher, Tervetuloa kurssille!

Ilmoittautumisten vahvistaminen: Saat kurssi-ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostilla.
Jos kurssi-ilmoittautumisessasi on esim. tietoturvasyistä ongelmia niin ota yhteys meihin sähköpostilla kurssit[at]helsinginkanoottiklubi.fi. Tätä kautta voit hoitaa myös kurssiaikojen mahdolliset vaihtamiset.

Kurssin järjestämisen edellytyksenä on min. 10 oppilasta, ilmoitamme mahdollisesta peruutuksesta, mikä on äärimmäisen epätodennäköistä, ilmoittautuneille yhtä viikkoa aikaisemmin ja sovimme korvaavasta kurssiajasta.

Valitse sopiva kurssin ajankohta täältä, josta pääset siirtymään ilmoittautumislomakkeeseen.

 

Kurssiaikataulu ja ilmoittautuminen

Kurssiohjelma

Kurssivarusteet

Melonnan kontraindikaatiot

Melontakurssin järjestämistä koskevat ehdot

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankin tilisiirto sekä Smartum Edenred Epassi palveluiden maksut.

Varustesäilytys

Kurssilaisilla on mahdollisuus vuokrata 2 eurolla henkilökohtainen säilytyskaappi varustesäilytystä varten kunakin kurssipäivänä. Järjestäjä tarjoaa maksuttoman yhteistilan ryhmän varusteille. Emme suosittele tarpeettomien arvoesineiden ottamista mukaan kursseille. Järjestäjä ei vastaa kurssilaisen varusteista.


Mikäli sinulla on kysymyksiä kursseista tai niiden järjestelyistä, ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.