Helsingin Kanoottiklubi (HKK) järjestää Helsingin Melontakeskuksessa aikuisten kajakkimelonnan alkeiskursseja, joilla opitaan melonnan perusteet.

Aikuisten kurssit kestävät yhteensä 10 tuntia. Maanantaisin alkavat kurssit käynnistyvät ilmoittautumisella klo 17:45, näiden kurssien kurssipäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko; opetus alkaa kaikkina päivinä klo 18:00. Lauantaisin alkavat kurssit alkavat ilmoittautumisella klo 10:00 ja jatkuvat sunnuntaina klo 10:00 alkaen. Kurssipäivien kesto on arkipäivisin noin 3 tuntia kahtena ensimmäisenä päivänä ja nelisen tuntia viimeisenä. Viikonloppukurssi kestää molempina päivinä viitisen tuntia.

Kurssit on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.
Kurssipaikkana on Helsingin Melontakeskus, Rajasaarenpenger 8, 00250 Helsinki.

Kurssin käyneillä on mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi ja liittymisetuna heille tarjotaan liittymisvuonna vapaa kaluston käyttö. Tervetuloa kurssille!

Ilmoittautumisten vahvistaminen: Kurssi-ilmoittautumisia ei erikseen vahvisteta.

Kurssin järjestämisen edellytyksenä on min. 10 oppilasta, ilmoitamme mahdollisesta peruutuksesta, mikä on äärimmäisen epätodennäköistä, ilmoittautuneille yhtä viikkoa aikaisemmin ja sovimme korvaavasta kurssiajasta.

Valitse sopiva kurssin ajankohta täältä, josta pääset siirtymään ilmoittautumislomakkeeseen.

Kurssiohjelman muutokset

Jatkamme viime kaudella aloittamaamme kurssitoiminnan sopeuttamista koronaepidemian asettamien rajoitusten ja vaatimusten mukaiseksi.  Näillä sivuilla nähtävissä oleviin kurssisisältöihin tulee muutoksia ja ne julkaistaan kevättalven aikana.  Muutokset eivät lyhennä kurssien kestoaikoja tai heikennä muita kurssilaisen kannalta tärkeitä sisältötekijöitä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankin tilisiirto, Smartum Pay tai verkkomaksu, Edenredin Virikesetelit (eli Liikunta- ja kulttuurisetelit) tai mobiilimaksu sekä Eazybreak ja ePassi verkkomaksut. Jos käytössäsi on Edenred:n kortti niin Edenred:n mobiilimaksu on käytössäsi samoilla tunnuksilla, joten voit hoitaa maksun sovelluksella tai nettisivujen kautta.
Mikäli maksat muulla tavalla kuin käyttäen pankin tilisiirtoa, lisää siitä maininta ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin tai lähetä tieto sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Mikäli maksat käyttäen Smartum Liikuntaseteleitä, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai Edenred Virikeseteleitä (liikunta- ja kulttuuriseteli) voit maksaa niillä kurssin kokonaan tai osittain. Maksaessasi kurssin osittain seteleillä, maksa puuttuva osa tilillemme käyttäen saamaasi viitenumeroa. Molemmissa tapauksissa lähetä setelit sekä lappunen, jossa on nimesi, maksun aihe sekä sähköpostiosoitteesi maksun kuittaamista varten osoitteeseen Helsingin Kanoottiklubi, Tilkantori 10 A Lt1, 00300 Helsinki.

Peruutusehdot: kts Melontakurssin järjestämistä koskevat ehdot

Kurssiohjelma

Kurssivarusteet

Melonnan kontraindikaatiot

Melontakurssin järjestämistä koskevat ehdot

Varustesäilytys

Kurssilaisilla on mahdollisuus vuokrata 2 eurolla säilytyskaappi varustesäilytystä varten kunakin kurssipäivänä.  Emme suosittele tarpeettomien arvoesineiden ottamista mukaan kursseille. Järjestäjä ei vastaa kurssilaisen varusteista.


Mikäli sinulla on kysymyksiä kursseista tai niiden järjestelyistä, ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.

Kelikamera

Go To Top