Liittyminen
images/spinners/IMG_0257.JPG

Tervetuloa seuramme jäseneksi. Tällä sivulla kerromme kuinka voit liittyä seuramme jäseneksi.

Helsingin Kanoottiklubin jäsenyyden ehtona ei ole melontakurssin suorittaminen, mutta suosittelemme kurssin käymistä ennen melontauran aloittamista.

Ennen liittymispäätöstä toivomme Sinun tutustuvan seuramme sääntöihin, arvoihin, maksuihin, toimintaohjesääntöihin ja seurassa tehtävään talkootoimintaan. Me uskomme Helsingin Kanoottiklubissa perinteiseen urheilu- ja liikuntaseuratoimintaan kuuluvaan toimintatapaan. Asiakkaita emme ole emmekä sellaisia myöskään lähellemme halua.

Liittyminen HKK:n jäseneksi

Helsingin Kanoottiklubiin liittyminen tapahtuu täyttämällä kaksi PDF-tiedostomuodossa olevaa lomaketta, Toimenpiteet ovat seuraavat:

 1. Tulosta liittymislomake ja täytä se huolellisesti (löytyy aineistopankista)
 2. Tulosta ja täytä maksulomake (löytyy aineistopankista). Maksulomakkeet ovat jäsentyyppiä ja koulutustasoa vastaten seuraavat:
  • Maksulomake, HKK:n melontakurssi suoritettu: aikuisille, jotka ovat käyneet HKK:n alkeiskurssin tänä vuonna
  • Maksulomake, ei suoritettua kurssia: aikuisille, jotka eivät ole käyneet HKK:n alkeiskurssia
  • Maksulomake, nuoriso: alle 16 vuotiaat
  • muut maksuyhdistelmät voidaan suorittaa käyttämällä Aineistopankista löytyvllä lomakkeilla
 3. Kun olet täyttänyt liittymislomakkeen ja suorittanut maksusi, tule HKK:n melontatukikohtaan Helsingin Melontakeskukseen HKK:n jäsenpäivystysaikana ja ota liittymislomake ja maksukuitti mukaan. Päivystävä toimihenkilö vastaanottaa täyttämäsi liittymislomakkeen ja jäsenmaksukuittisi tarkistettuaan luovuttaa Sinulle seuran avaimen ja muun uuden jäsenen materiaalin.  Jäsenpäivystyksen yhteydessä annamme Sinulle myös seuraan ja käytössämme oleviin tiloihin/kalustoon perehdyttämisen.

Syksyn ja kevään välisenä aikana jäseneksi liittyminen tapahtuu sopimalla ajankohta HKK:n toimiston kanssa avaimen ja muun uuden jäsenen materiaalin luovuttamiseksi.

Melonta on liikuntalaji, joka sopii lähes kaikille henkilöille, ainakin huomioiden omat mahdolliset sairaudet ja rajoitteet  Seuraavan linkin kautta löydät melonnan kontraindikaatiot, jotka on syytä huomioida ja tarvittaessa keskustella aiheesta oman lääkärisi kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.