maksullinen
Väliväylän retki

 Ilmoittautuminen suljettu
 
3
Kategoria
Ohjattu melonta
Päivä
26.05.2018 07:00
Tapahtumapaikka
Väliväylä - 46530 Kannuskoski
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Retki on vaativuudeltaan helpohko päiväretki ja se soveltuu melojille, joilla on kokemusta HKK:n keskiviikko- ja päiväretkiltä. Retkellä on neljä helppoa luokitukseltaan I/I- koskea, useita nivoja sekä kaksi lyhyttä kantomatkaa. Melontakokemusta osallistujilla tulee olla kaikkiaan yli 80 km (ei tarvitse olla samalta kaudelta). Päivämatka on noin 36 (pitkä vaihtoehto) tai 20 km (lyhyt vaihtoehto).

Valitse ilmoittautuessa kumpi matkavaihtoehdoista on mieluisampi: lyhyt vai pitkä.

Melomaan lähdetään Kannuskosken Ruokokosken voimalaitoksen alapuolelta väliväylää myöten Tirvalle (13,5 km), jossa pidetään tauko Tirvan uimarannalla. Tauon jälkeen matka jatkuu Käyrälammelle (22 km). Vaihtoehtoinen päätöspaikka on Mankki, jolloin kokonaismatka on 20 km (tauko tällöin Taikinakoskella). Reittiesite löytyy osoitteesta: http://www.outdoorsfinland.fi/wp-content/uploads/2014/10/V%C3%A4liv%C3%A4yl%C3%A4-FI-print.pdf ja kartat kuvauksineen täältä: http://www.visitkouvola.fi/dataflow/visitkouvola/files/media/valivaylanmelontareittiopaskartat15_211.pdf

Retkelle on tarkoitus lähteä Melontakeskukselta viimeistään kello 8 lauantaiaamuna ja takaisin pyritään tulemaan klo 21-22.
Käytettävästä kalusto lainataan Melontakeskukselta (10 € per kajakki) ja lastataan peräkärryyn. Järjestelyjen onnistumisen takia matkaan tarvitaan vähintään kaksi autoa, joista toinen tulee retken vetäjältä.

Jokaisella osallistujalla tulee olla mukana vähintään:

  • vaihtovaatteet
  • juotavaa
  • eväät
 
 

Kaikki päivät

  • 26.05.2018 07:00

Kelikamera

Go To Top