Helsingin Kanoottiklubi on johtava melontakouluttaja pääkaupunkiseudulla.  Olemme opastaneet kajakkimelonnan alkeissa viimeksi kuluneen 40 vuoden aikana yli 70 000 henkilöä.

Kurssimme alkavat jäiden lähtiessa

Järjestämme melonnan alkeiskursseja niin nuorisolle kuin aikuisille. Aikuisten kurssit voivat olla joko avoimia yleisökursseja tai jonkin organisaation suljettuja tilauskursseja. Melontakurssien pituudet, sisällöt ja hinnat vaihtelevat sen mukaan millaisesta kurssista on kyse. Lue huolella kursseja ja niille ilmoittautumista koskevat tiedot. Kurssi-ilmoittautumisiin pääset siirtymällä kohtaan aikuisten kurssit.

Jos kurssi-ilmoittautumisessasi on esim. tietoturvasyistä ongelmia niin ota yhteys meihin sähköpostilla kurssit[at]helsinginkanoottiklubi.fi. Tätä kautta voit hoitaa myös kurssiaikojen mahdolliset vaihtamiset.

 

Varoitus: Melonta on vesiurheilua, missä meloja ja tämän vaatteet saattavat kastua. Seura ei ole vastuussa kastumisesta, sen seurauksista tai kajakin kaatumisesta. Aikuisten melontakurssien ohjelmaan sisältyy mahdollisuus kokeilla kajakin kaatamista sekä pelastautumista.

reskutus

 

Aikuisten kurssien kuvaus, ilmoittautuminen kurssille

Tilauskurssit

Nuoristokurssit

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.

Kelikamera

Go To Top