Melontakurssi lahjaksi 2023 (ma-ke)

Melontakurssi lahjaksi

Kiitämme mielenkiinnostasi melonnan alkeiskurssiamme kohtaan ja toivomme lahjan saajan viihtyvän kanssamme ja löytävän melonnasta itsellesi hauskan uuden harrastuksen. Kurssin ohjelma esitetään kurssiohjelmasivustolla. Kurssien kesto on noin 10 tuntia.

Antaessasi melontakurssin lahjaksi, anna tiedoiksi lahjansaajan tiedot paitsi syötä sähköpostikenttään oma osoitteesi, jotta saat maksuohjeet omaan sähköpostiisi eikä tieto kurssista mene etukäteen lahjan saajalle.
Lahjan saaja voi lahjan saatuaan olla yhteydessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja sopia mille kurssille hän haluaa osallistua (maksimiosallistujanmäärän rajoissa).

Kurssin käyneet voivat liittyä HKK:hon alennettuun hintaan.

Varusteet

Melontakurssin maksuun sisältyy kurssin aikainen kajakin käyttö, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi. Kurssilainen vastaa itse vaatetuksestaan. Muista varata matkaan vaihtovaatteet! Meloessa emme käytä jalkineita tai käsineitä, mutta paksut villasukat ja päähine ovat tarpeen alkukevään kursseilla. Tarkempia ohjeita varusteista voit katsoa kurssivarusteista.

Vastuut

Helsingin Kanoottiklubi Ry:llä on vakuutus, joka kattaa ohjaustoiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vastuut. Jokainen kurssilainen vastaa itse omista varusteistaan.

Kurssimaksu

Maksutapoina käyvät pankin tilisiirto, Smartum Pay ja seteli, Edenredin Virikesetelit (eli Liikunta- ja kulttuurisetelit) tai mobiilimaksu sekä Eazybreak ja ePassi verkkomaksut.

Tilisiirto:

Suorita kurssimaksusi Helsingin Kanoottiklubi Ry:n tilille: Nordea FI81 1745 3000 1752 34 viiden pankkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi. Näin toimimalla varmistat paikkasi kurssillemme. Muista syöttää maksun viitekenttään ilmoittautumisen yhteydessä saamasi viitenumero. Ilman sitä emme pysty kohdentamaan maksuja.
Jos maksua ei viiden pankkipäivän jälkeen näy tilillämme, kurssivaraus purkautuu.

Muu maksutapa kuin tilisiirto:
Mikäli maksat muulla tavalla kuin käyttäen pankin tilisiirtoa, lisää siitä maininta ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin tai lähetä tieto sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Osa palveluista kertoo meille ainoastaan maksajan nimen, joten jos maksaja on eri kuin kurssilainen on tämä tieto kerrottava erikseen.
Huomioi, että käyttöpaikkana tulee olla Helsingin Kanoottiklubi, sillä samoissa tiloissa toimii myös Helsingin Melontakeskus.

Jos käytössäsi on Edenred:n kortti niin Edenred:n mobiilimaksu on käytössäsi samoilla tunnuksilla ja voit hoitaa kurssimaksun sovelluksella tai nettisivujen kautta.
Mikäli maksat käyttäen Smartum Liikuntaseteleitä, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai Edenred Virikeseteleitä (liikunta- ja kulttuuriseteli) voit maksaa niillä kurssin kokonaan tai osittain. Maksaessasi kurssin osittain seteleillä, maksa puuttuva osa tilillemme käyttäen saamaasi viitenumeroa. Molemmissa tapauksissa lähetä setelit sekä viesti, jossa on nimesi, maksun aihe sekä sähköpostiosoitteesi maksun kuittaamista varten osoitteeseen Helsingin Kanoottiklubi, Tilkantori 10 A Lt1, 00300 Helsinki.

Kurssin peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi kurssillemme ilmoittautumismaksun suorittamisen jälkeen niin veloitamme peruutusmaksuna 25 euroa. Peruutusmaksulla vähennetyn kurssimaksun palauttaminen edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä tai työnantajan todistusta työesteestä. Liikuntaseteleillä tai niihin rinnastettavilla maksutavoilla suoritettuja maksuja ei palauteta.

Seuran puolesta kurssin järjestämisen perusteena on vähintään 10 oppilasta. Seura ilmoittaa kurssilaiselle, mikäli kurssi jouduttaisiin peruuttamaan.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päiväys 01.09.2023 17:00
Tapahtuman lopetuspäivä 01.09.2023 17:00
Kapasiteetti 25
Vapaita paikkoja 25
Määräaika 16.07.2023 15:00
Hinta 135,00EUR
Sijainti Helsingin Melontakeskus

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.