Melontakurssi 1/2021 (ma-ke)

Tervetuloa melontakurssille

Kiitämme ilmoittautumisestasi melonnan alkeiskurssillemme ja toivomme Sinun viihtyvän kanssamme ja löytävän melonnasta itsellesi hauskan uuden harrastuksen. Kurssin ohjelma esitetään kurssiohjelmasivustolla. Kurssien kesto on noin 10 tuntia.

Varusteet

Melontakurssin maksuun sisältyy kurssin aikainen kajakin käyttö, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi. Kurssilainen vastaa itse vaatetuksestaan. Muista varata matkaan vaihtovaatteet! Meloessa emme käytä jalkineita tai käsineitä, mutta paksut villasukat ja päähine ovat tarpeen alkukevään kursseilla. Tarkempia ohjeita varusteista voit katsoa kurssivarusteista.

Vastuut

Helsingin Kanoottiklubi Ry:llä on vakuutus, joka kattaa ohjaustoiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vastuut. Jokainen kurssilainen vastaa itse omista varusteistaan.

Kurssimaksu

Suorita kurssimaksusi Helsingin Kanoottiklubi Ry:n tilille: Nordea FI81 1745 3000 1752 34 viiden pankkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi. Näin toimimalla varmistat paikkasi kurssillemme. Muista syöttää maksun viitekenttään ilmoittautumisen yhteydessä saamasi viitenumero. Ilman sitä emme pysty kohdentamaan maksuja.

Jos maksua ei viiden pankkipäivän jälkeen näy tilillämme, kurssivaraus purkautuu.

Kurssin käyneet voivat liittyä HKK:hon alennettuun hintaan.

Kurssin peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi kurssillemme ilmoittautumismaksun suorittamisen jälkeen niin veloitamme peruutusmaksuna 25 euroa. Peruutusmaksulla vähennetyn kurssimaksun palauttaminen edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä tai työnantajan todistusta työesteestä. Liikuntaseteleillä tai niihin rinnastettavilla maksutavoilla suoritettuja maksuja ei palauteta.

Seuran puolesta kurssin järjestämisen perusteena on vähintään 10 oppilasta. Seura ilmoittaa kurssilaiselle, mikäli kurssi jouduttaisiin peruuttamaan.

Event Properties

Event Date 10.05.2021 17:45
Event End Date 12.05.2021 21:00
Capacity 20
Available place 20
Cut off date 07.05.2021 15:00
Individual Price 130,00EUR
Location Helsingin Melontakeskus

Kelikamera

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.

Go To Top