Sumussa.JPG

Helsingin Kanoottiklubilla haluamme varmistaa henkilötietojesi turvallisuuden. Tästä syystä haluamme, että olet jäsenenä tietoinen henkilötietojesi käsittelyä koskevasta tärkeästä muutoksesta.

 

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan 25. toukokuuta 2018 alkaen ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Uusi lainsäädäntö määrittää vaatimuksia henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyydelle sekä sen kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Näin ollen olemme selkeyttäneet tietosuojapolitiikkaamme, joka kertoo millä tavoin käsittelemme ja suojaamme sinun henkilötietojasi sekä mitkä ovat sinun oikeutesi. Samalla se korvaa aiemman rekisteriselosteen.

Lue lisää tietosuojapolitiikastamme kuinka suojaamme ja käsittelemme henkilötietojasi.

Mikäli haluat tietosuojapolitiikan mukaisesti päästä käsiksi omiin henkilötietoihisi, edellytämme tällöin jäsenen tunnistamista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että teet henkilötietopyynnön tietosuojapolitiikassa mainittuun osoitteeseen, jonka jälkeen ilmoitamme milloin voit käydä hakemassa henkilötietolistauksesi jäsenpäivystyksestä. Henkilötietolistauksen saamisen edellytyksenä on henkilötietojen tarkistaminen jäsenpäivystyksessä.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön.

Kelikamera

Go To Top