Melontakurssi 14/2017 (la,su)

Tervetuloa melontakurssille

Kiitämme ilmoittautumisestasi melonnan alkeiskurssillemme ja toivomme Sinun viihtyvän kanssamme ja löytävän melonnasta itsellesi hauskan uuden harrastuksen. Kurssin ohjelma esitetään kurssiohjelmasivustolla. Kurssien kesto on noin 10 tuntia.

Varusteet

Melontakurssin maksuun sisältyy kurssin aikainen kajakin käyttö, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi. Kurssilainen vastaa itse vaatetuksestaan. Muista varata matkaan vaihtovaatteet! Meloessa emme käytä jalkineita tai käsineitä, mutta paksut villasukat ja päähine ovat tarpeen alkukevään kursseilla. Tarkempia ohjeita varusteista voit katsoa kurssivarusteista.

Vastuut

Helsingin Kanoottiklubi Ry:llä on vakuutus, joka kattaa ohjaustoiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vastuut. Jokainen kurssilainen vastaa itse omista varusteistaan.

Kurssimaksu

Aikuisten melontakurssin hinta on 135 euroa. Suorita kurssimaksusi Helsingin Kanoottiklubi Ry:n tilille: Nordea FI81 1745 3000 1752 34 viiden pankkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi. Näin toimimalla varmistat paikkasi kurssillemme. Syötä maksun viitekenttään ilmoittautumisen yhteydessä saamasi tapahtumatunniste.

Jos maksua ei kolmen pankkipäivän jälkeen näy tilillämme, kurssivaraus purkautuu.

HKK:hon liittyvä henkilö saa liittymisvuonna vapautuksen kaluston käyttömaksusta (arvo 50 €).

Kurssin peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi kurssillemme ilmoittautumismaksun suorittamisen jälkeen niin veloitamme peruutusmaksuna 25 euroa. Peruutusmaksulla vähennetyn kurssimaksun palauttaminen edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä tai työnantajan todistusta työesteestä.

Seuran puolesta kurssin järjestämisen perusteena on väh. 10 oppilasta. Seura ilmoittaa kurssilaiselle, mikäli kurssi jouduttaisiin peruuttamaan.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päiväys 22.07.2017 10:00
Tapahtuman lopetuspäivä 23.07.2017 15:00
Kapasiteetti 18
Vapaita paikkoja 8
Määräaika 21.07.2017
Hinta 135,00€
Sijainti
Helsingin Melontakeskus
Rajasaarenpenger 8
Helsingin Melontakeskus
Emme enää ota vastaan ilmoittautumisia tähän tapahtumaan
135,00€ 8
Jaa tämä tapahtuma:

Kelikamera

Go To Top