maksullinen
Väliväylän retki

 Registration Closed
 
3
Category
Ohjattu melonta
Date
26.05.2018 07:00
Venue
Väliväylä - 46530 Kannuskoski
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Retki on vaativuudeltaan helpohko päiväretki ja se soveltuu melojille, joilla on kokemusta HKK:n keskiviikko- ja päiväretkiltä. Retkellä on neljä helppoa luokitukseltaan I/I- koskea, useita nivoja sekä kaksi lyhyttä kantomatkaa. Melontakokemusta osallistujilla tulee olla kaikkiaan yli 80 km (ei tarvitse olla samalta kaudelta). Päivämatka on noin 36 (pitkä vaihtoehto) tai 20 km (lyhyt vaihtoehto).

Valitse ilmoittautuessa kumpi matkavaihtoehdoista on mieluisampi: lyhyt vai pitkä.

Melomaan lähdetään Kannuskosken Ruokokosken voimalaitoksen alapuolelta väliväylää myöten Tirvalle (13,5 km), jossa pidetään tauko Tirvan uimarannalla. Tauon jälkeen matka jatkuu Käyrälammelle (22 km). Vaihtoehtoinen päätöspaikka on Mankki, jolloin kokonaismatka on 20 km (tauko tällöin Taikinakoskella). Reittiesite löytyy osoitteesta: http://www.outdoorsfinland.fi/wp-content/uploads/2014/10/V%C3%A4liv%C3%A4yl%C3%A4-FI-print.pdf ja kartat kuvauksineen täältä: http://www.visitkouvola.fi/dataflow/visitkouvola/files/media/valivaylanmelontareittiopaskartat15_211.pdf

Retkelle on tarkoitus lähteä Melontakeskukselta viimeistään kello 8 lauantaiaamuna ja takaisin pyritään tulemaan klo 21-22.
Käytettävästä kalusto lainataan Melontakeskukselta (10 € per kajakki) ja lastataan peräkärryyn. Järjestelyjen onnistumisen takia matkaan tarvitaan vähintään kaksi autoa, joista toinen tulee retken vetäjältä.

Jokaisella osallistujalla tulee olla mukana vähintään:

  • vaihtovaatteet
  • juotavaa
  • eväät
 
 

All Dates

  • 26.05.2018 07:00

Kelikamera

Go To Top